e
Banner

Etiketler: yurt dışı



Tırport üç kıta arasında dijital köprü kuracak



Crunchbase gibi, global teknoloji endekslerinde dünyadaki en önemli 10 lojistik teknolojisi ve tedarikçisi arasında sıralanan Tırport, yönünü Avrupa, Çin ve Afrika’ya çevirdi. Şirket, sahip olduğu yapay zeka destekli teknolojiler ve dijital platform gücüyle Avrupa-Çin-Afrika arasındaki lojistik hareketin bölgesindeki en önemli dijital HUB’ı haline gelmeyi ve 1,5 milyon kamyoncuya ev sahipliği yapmayı hedefliyor.




KOTON, yurt dışı ve e -ticaret lojistiği operasyonlarında yetkinliğini artıracak


Yayın: 23-03-2023
Kategori: Tekstil

Yurt içi ve dışında 500’e yakın mağazası bulunan Türkiye hazır giyim sektörünün öncü markalarından Koton, global operasyonlarını e-ticaret kanalı üzerinden büyütmeyi hedefliyor. Koton Uluslararası Lojistik Grup Müdürü Polat Özcan, bu hedef doğrultusunda tüm lojistik modlarında gelişim planladıklarını ve lojistik iş ortaklarıyla bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarını aktarıyor. 




ASSET GLI Avrupa’da hızla büyümeye devam ediyor


Yayın: 05-05-2023
Kategori: Lojistik

Almanya Köln’de açtığı şubeyle Avrupa lojistik pazarına hızlı bir giriş yapan Asset Global Logistic, İtalya'da açtığı şubeyle uluslararası genişleme planlarına hız kazandırdı. Yeni açılan şube, İtalya'da yerel müşterilere, tedarikçilere ve ortaklara daha yakın olmanın yanı sıra, şirketin uluslararası iş hacmini artırmasına da yardımcı olacak.